Word jij een Struinkid?

Ben jij tussen de 9 en 11 jaar en lijkt het jou leuk om op woensdagmiddag bezig te zijn in jouw eigen moestuin? En wil je meer leren over natuur? Dan zijn de Struinkids op De Heimanshof iets voor jou!

Vanaf 29 maart kun je iedere woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur meedoen met de Struinkids. Je werkt eerst in je eigen moestuin. Je krijgt uitleg over wat je zaait en poot. Daarna is er tijd voor andere dingen zoals oefenen voor je kruiwagenrijbewijs en ravotten in onze natuurspeelplaats, de Struintuin. Ieder jaar maken we uitstapjes naar leuke natuurplekken zoals Kaageiland, natuurspeelterrein Meermond of we speuren naar de burlende herten in de duinen. We sluiten het seizoen af met een smakelijk eindfeest op zaterdag 28 oktober.

Je hoeft geen ervaring te hebben met het telen van groenten in de moestuin. Wel willen we graag dat je vader/moeder of andere begeleider regelmatig even meehelpt om je tuintje te verzorgen.  

Lidmaatschap

Het lidmaatschap kost 25 euro voor het hele seizoen. Daarvoor krijg je alles wat er gepoot en gezaaid wordt. Uiteraard mag je je eigen oogst mee naar huis nemen. Aan het eind van de middag is er limonade of water met iets lekkers er bij. Voor de ouders/verzorgers is er thee.

Aanmelden

Ga naar aanmeldingsformulier en meld je aan als Struinkidslid. Wacht niet te lang, want er zijn maar 15 plekken!

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je terecht bij Annemieke Willemse, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.